Koronavirus

Montessori grupa

pdf dokumentpdf dokumentpdf dokumentObavijest za roditelje

Poštovani roditelji, draga djeco,

razdoblje kroz koje prolazimo izaziva u svima nama osjećaj nesigurnosti i straha. Vjerujemo da ste uspjeli pronaći najbolje načine suočavanja i nošenja s ovom teškom situacijom. Sigurne smo da ste u krugu svojih obitelji organizirali i osigurali život po mjeri vaše djece i to je najvažnije. Vjerujte, djeca najviše vole biti sa svojim roditeljima i njima ova situacija nije teška kao nama odraslima. Možda im nedostaju prijatelji, igra u parku, šetnje, sve ono što je do jučer bilo uobičajeno, ali pri tom zaboravljamo da su djeca čudesna. Kada bi njihova logika i pogled na svijet pokretali taj isti svijet on nikada ne bi stao kao što se to sada dogodilo.

Draga djeco nadamo se da ste sretni i zadovoljni. Tako bi trebalo biti. Sigurno vaši roditelji čine sve da vam dani kod kuće budu zanimljivi i interesantni. Vjerujemo da vam nedostaju vaši prijatelji, vaše tete i vrtić i vi nama nedostajete. Vrijeme će brzo proći i vidjet ćemo se ubrzo u našoj Montessori grupi. Do tada budite veseli, aktivni i znatiželjni.

Redovito posjećujte našu Montessori stranicu i nadajmo se brzom povratku u život koji smo imali.

Montessori odgojiteljice:
Adela, Andrea i Dijana


Društvena priča o pandemiji korona virusa za djecu

Preuzmite dokument


„Mindfulness“ - Kratke vježbe za djecu

Poštovani,

Mindfulness znači zastati, usmjeriti pažnju, biti prisutan i svjestan.

Mindfulness pomaže umiriti se, sabrati svoje misli i reagirati svjesnije u stresnim i izazovnim situacijama život.

Preuzmite dokument


Psihološka pomoć

Dragi roditelji, ukoliko je zbog novonastale situacije s korona virusom Vama i Vašem djetetu potrebna emocionalna podrška i pomoć kontaktirajte naše psihologice. Psihologica Antonia Zrilić (za objekte Kolareva 39, Kolareva 43b) dostupna je na službeni broj mobitela (099/4835-884) od 9:00 do 11:00 i od 14:00 do 16:00. Psihologica Matea Dujmović (za object V. Vidrića 2) dostupna je na mail: psiholog@dv-ciciban-vg.hr te na službeni broj mobitela (099/3221-273) od 10:00 do 12:00.

Preuzmite dokument